Results 1 to 2 of 2

Thread: Can't View Threads in Content Section

  1. #1
    5starpix's Avatar
    5starpix is offline Senior Net Builder
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Montreal, Quebec
    Posts
    1,710
    Blog Entries
    9
    Thanks
    158
    Thanked 227 Times in 164 Posts

    Lightbulb Can't View Threads in Content Section

    There seems to be an issue with the content forum. Any thread I click on goes to a page that says "The page that you have requested was not found. If you followed a valid link, please notify the administrator." Essentially, it seems like a 404 Page Not Found error.

    Thanks,

  2. Thanked by:

    Will.Spencer (4 March, 2011)

  3. #2
    memenode's Avatar
    memenode is offline Net Builder
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    490
    Blog Entries
    2
    Thanks
    176
    Thanked 152 Times in 116 Posts
    Same issue as yesterday, the URLs were conflicting with the CMS section. I should've checked the threads.

    I changed the CMS section to use /articles/ in URLs now, so everything should finally work.

    Thanks for pointing it out!

  4. Thanked by:

    Will.Spencer (4 March, 2011)

Similar Threads

  1. Youtube view increaser.
    By Kaido in forum Promoting
    Replies: 0
    Last Post: 15 May, 2011, 13:34 PM
  2. Replies: 11
    Last Post: 26 March, 2010, 16:41 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 2 February, 2010, 03:38 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •