Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 22

Thread: NB a Mess (cont

  1. #11
    vectro's Avatar
    vectro is offline I Like Stuff
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    U.S.A.
    Posts
    625
    Thanks
    192
    Thanked 100 Times in 79 Posts
    Quote Originally Posted by robjones View Post
    Anyone have a clue what's going on with the Register page?

    A friend notified me they took a shot at registering and after filling out the form... when you execute it the form clears and you're back to scratch. I tried it and got the same thing. Also, if you click on the FAQ link shown it just takes you to the registration form again. Oops.
    No clue why, but I can confirm that is exactly what happened to me when I registered for the test account that bogart suggested earlier.

  2. #12
    bogart's Avatar
    bogart is offline Super Moderator
    Join Date
    May 2009
    Location
    New York
    Posts
    3,772
    Thanks
    1,886
    Thanked 776 Times in 609 Posts
    Quote Originally Posted by vectro View Post
    Originally Posted by robjones
    Anyone have a clue what's going on with the Register page?

    A friend notified me they took a shot at registering and after filling out the form... when you execute it the form clears and you're back to scratch. I tried it and got the same thing. Also, if you click on the FAQ link shown it just takes you to the registration form again. Oops

    No clue why, but I can confirm that is exactly what happened to me when I registered for the test account that bogart suggested earlier.
    Spam posts has been almost zero the last couple of weeks I've been wondering what has been going on.

  3. #13
    robjones's Avatar
    robjones is offline Trail Boss
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Lone Star State
    Posts
    1,108
    Thanks
    510
    Thanked 441 Times in 292 Posts
    True, it'd put a damper on new spammers... though it might sorta affect growth overall.

    Based on the most recent new member it's been down since mid-March. I've tried to bring in a new member or two and running into the same problem with all of them. Gotta love those security updates... kinda like running Norton... it'll protect you from viruses by keeping you off the net entirely. :P
    -- Do not meddle in the affairs of dragons, for you are crunchy and good with ketchup. --

  4. #14
    robjones's Avatar
    robjones is offline Trail Boss
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Lone Star State
    Posts
    1,108
    Thanks
    510
    Thanked 441 Times in 292 Posts
    FTR - Will and memenode got the registration working again {kudos }, and I drug in someone to get the link in registration pointing to the rules to point to the rules instead of looping back to registration.

    We're back up and running as far as adding new members is concerned.
    -- Do not meddle in the affairs of dragons, for you are crunchy and good with ketchup. --

  5. Thanked by:

    bogart (12 May, 2012), vectro (14 May, 2012)

  6. #15
    robjones's Avatar
    robjones is offline Trail Boss
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Lone Star State
    Posts
    1,108
    Thanks
    510
    Thanked 441 Times in 292 Posts
    I stand corrected... I see we have some making it in, but in two cases today it didnt send registration emails. If anyone hears of issues getting in, drop us a note here. Working on figuring out the issues. [Arent updates fun?]
    -- Do not meddle in the affairs of dragons, for you are crunchy and good with ketchup. --

  7. #16
    Andy101's Avatar
    Andy101 is offline Code Otaku
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Kanazawa
    Posts
    1,177
    Thanks
    163
    Thanked 297 Times in 224 Posts
    I normally access the site via FireFox and lately the site doesn't fully load. I was thinking that my ip had been blocked for weeks now. But when I use Chrome I can load the forums.

  8. Thanked by:

    robjones (14 May, 2012)

  9. #17
    robjones's Avatar
    robjones is offline Trail Boss
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Lone Star State
    Posts
    1,108
    Thanks
    510
    Thanked 441 Times in 292 Posts
    Andy - Changed your view status from Forum Default to Vb4 Default. IIRC those should be same, but worth a check.

    Give it another shot with FF and see if that changes anything.

    Other than that... after checking to see if that has any effect, might try dumping the associated cookies and give it a shot.
    -- Do not meddle in the affairs of dragons, for you are crunchy and good with ketchup. --

  10. #18
    Andy101's Avatar
    Andy101 is offline Code Otaku
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Kanazawa
    Posts
    1,177
    Thanks
    163
    Thanked 297 Times in 224 Posts
    Rob - after deleting the netbuilders cookie in FF the forum loads ok.

  11. Thanked by:

    robjones (15 May, 2012)

  12. #19
    robjones's Avatar
    robjones is offline Trail Boss
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Lone Star State
    Posts
    1,108
    Thanks
    510
    Thanked 441 Times in 292 Posts
    Cool. Thanks for verifying.
    -- Do not meddle in the affairs of dragons, for you are crunchy and good with ketchup. --

  13. Thanked by:

    Andy101 (15 May, 2012)

  14. #20
    5starpix's Avatar
    5starpix is offline Senior Net Builder
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Montreal, Quebec
    Posts
    1,710
    Blog Entries
    9
    Thanks
    158
    Thanked 227 Times in 164 Posts
    I'm back on NetBuilders after quite sometime. Joined through Will, but looks like things have changed around here .

    I am having the same issue here. Could someone change the default theme on my account to the default VB4 theme.

    When I login, I just see the broken theme and its not very pleasant.

    Thank you,

  15. Thanked by:

    robjones (29 December, 2013)

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •