Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 23

Thread: NB a Mess (cont

  1. #1
    vectro's Avatar
    vectro is offline I Like Stuff
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    U.S.A.
    Posts
    633
    Thanks
    192
    Thanked 104 Times in 82 Posts

    NB a Mess (cont

    In response to: NB a Mess in FF and IE

    My browsers do not store cache or cookies. They clear after every session.

    The theme only breaks when I log. Now I notice something. Before logging in, it shows the new theme. When I log in, it attempts to load the old theme and it's broken.

    Is there a way for me to set my preferences so that it shows the new theme? The pulldown list of themes seems to be blank.

  2. #2
    vectro's Avatar
    vectro is offline I Like Stuff
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    U.S.A.
    Posts
    633
    Thanks
    192
    Thanked 104 Times in 82 Posts
    NB shows the new theme when I got to the hompage. But, when I log in with my username and password it shows the old theme. The old theme is broken. Theme chooser and settings are both broken. Any ideas? Can someone just change my preferences so my account loads the new theme when I log in?

  3. #3
    vectro's Avatar
    vectro is offline I Like Stuff
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    U.S.A.
    Posts
    633
    Thanks
    192
    Thanked 104 Times in 82 Posts
    NB loads the new theme when I first visit the site, then loads the old them (broken) after I log in.

    Before:

    http://vectropix.com/images/941newtheme_tn.jpg

    After logging in:

    http://vectropix.com/images/403oldtheme_tn.jpg

    Yes, I cleared my cache. Can't anyone fix this?

  4. #4
    TopDogger's Avatar
    TopDogger is offline Über Hund
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Hellfire, AZ
    Posts
    3,103
    Thanks
    349
    Thanked 918 Times in 702 Posts
    Is anyone else experiencing this problem?

    Have you cleared the cookie? I know that you said that your browsers do not store cookies, but you should nonetheless check to see if it stored a Netbuilders cookie. Which browsers are you using? If you hare having problems with multiple browsers, then something really strange is going on.

    The cookie was part of the problem. I have not had any problems since I cleared the cache and the cookie. My problem was isolated to FireFox. Perhaps the problem is due to the fact that you have cookies blocked. Try turning them on as see what happens. It is possible that cookies are required with the vBulletin upgrade.
    "Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote." -- Benjamin Franklin


  5. #5
    vectro's Avatar
    vectro is offline I Like Stuff
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    U.S.A.
    Posts
    633
    Thanks
    192
    Thanked 104 Times in 82 Posts
    Cookies are not blocked, they're just not being stored long-term. They clear at the end of the session. I have also checked for a NB cookie and don't see one.

    IE is the only browser that shows anything after I log in. FF, Safari and Opera just hang after I type my psasword and no theme loads or anything.

  6. #6
    bogart's Avatar
    bogart is offline Super Moderator
    Join Date
    May 2009
    Location
    New York
    Posts
    3,772
    Thanks
    1,886
    Thanked 776 Times in 609 Posts
    I'm using Chrome and haven't had any problems other than the the initial issue when NB was upgraded.

    It seems that there's a problem with a cookie. Try making an new account for test purposes with the id of vectro1 (this way I'll know to delete it) and see if the new account gives you the same problem.

  7. #7
    vectro's Avatar
    vectro is offline I Like Stuff
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    U.S.A.
    Posts
    633
    Thanks
    192
    Thanked 104 Times in 82 Posts
    Registration is not working in FF or IE. It just reloads the page when I click 'Submit' and I don't get the e-mail.

    I tried logging in from a friend's computer and had the same results as I do logging in from my computer.

    vB is telling my account to load the old theme. Something needs to be set on the admin side to tell my account to load the new theme.

  8. #8
    Shenron's Avatar
    Shenron is offline Administrator
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Portugal
    Posts
    1,900
    Blog Entries
    2
    Thanks
    561
    Thanked 548 Times in 368 Posts
    I've changed your theme to default VB4. Let us know if it's working properly now.

  9. Thanked by:

    vectro (29 April, 2012)

  10. #9
    vectro's Avatar
    vectro is offline I Like Stuff
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    U.S.A.
    Posts
    633
    Thanks
    192
    Thanked 104 Times in 82 Posts
    It's fixed now! Thanks!

  11. #10
    robjones's Avatar
    robjones is offline Trail Boss
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Lone Star State
    Posts
    1,116
    Thanks
    517
    Thanked 442 Times in 293 Posts
    Anyone have a clue what's going on with the Register page?

    A friend notified me they took a shot at registering and after filling out the form... when you execute it the form clears and you're back to scratch. I tried it and got the same thing. Also, if you click on the FAQ link shown it just takes you to the registration form again. Oops.
    -- Do not meddle in the affairs of dragons, for you are crunchy and good with ketchup. --

Page 1 of 3 123 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •