Results 1 to 4 of 4

Thread: NB a Mess in FF and IE

  1. #1
    vectro's Avatar
    vectro is offline I Like Stuff
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    U.S.A.
    Posts
    631
    Thanks
    192
    Thanked 104 Times in 82 Posts

    NB a Mess in FF and IE

    I haven't been able to log in here for weeks. Firefox says "Welcome, vectro.." after I enter my username and password, but then it it redirects to a blank page and stays there.

    I finally got in using Internet Explorer, but the layout and images are completely messed up. Many images won't show and there is text overlapping text and some of the images that do show overlap other images. Really the only images that show are in the header, menu and footer, but they look broken. Anything in between like threads and posts show no images.

    I can only see the first page of threads and can not get deeper. I can't even subscribe to a thread to try to click to deeper pages from the User CP because the menu buttons don't work.

    Stuff has happened that I need to post about like bug fixes in cPanel and updates in Apache and a new hosting server for WordPress. Been trying to get back in here for a while. I'm in now, but it's all messed up.

  2. #2
    TopDogger's Avatar
    TopDogger is offline Über Hund
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Hellfire, AZ
    Posts
    3,055
    Thanks
    346
    Thanked 909 Times in 694 Posts
    I had the same problem with FF. There is another thread that covers these issues. An upgrade of vBulletin screwed up the NB theme.

    Clear your browser cache to fix the problem. That worked for me. The site is running on a temporary theme until Will and his team figure things out.
    "Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote." -- Benjamin Franklin


  3. #3
    bogart's Avatar
    bogart is offline Super Moderator
    Join Date
    May 2009
    Location
    New York
    Posts
    3,772
    Thanks
    1,886
    Thanked 776 Times in 609 Posts
    The site is working fine for me in Google Chrome.

    I had the same issue with the white screen and deleted 1 cookie to get rid of the problem. I don't remember what cookie it was. But if you look at your cookies you should see it.

  4. #4
    TopDogger's Avatar
    TopDogger is offline Über Hund
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Hellfire, AZ
    Posts
    3,055
    Thanks
    346
    Thanked 909 Times in 694 Posts
    Yeah, I had to delete the cookie, as well.
    "Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote." -- Benjamin Franklin


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •