Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: unable to log in this morning

  1. #1
    AllIn is offline Newbie Net Builder
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    unable to log in this morning

    I wasn't unable to log in this morning.
    It said my password was wrong, and to wait 15 minutes.
    I waited, then tried again (and made sure I typed my password right), but same error.
    I even reset my password and got a new one, and waited, still couldn't log on.
    Anyway, now I am able to... don't know what happened, but the frustrating thing was that there was no way to post about the problem because I couldn't log on!
    Any advice on if it happens again, or why it may have happened?

  2. #2
    Aquarezz's Avatar
    Aquarezz is offline Master Net Builder
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Belgium
    Posts
    3,853
    Blog Entries
    4
    Thanks
    683
    Thanked 591 Times in 463 Posts
    If the problem happens again, there is a link at the bottom saying 'contact us'. It leads to this page: Contact Us - Net Builders

    From there you can contact the admin -- or of course send him a tweet via Twitter: https://twitter.com/willspencer
    |Nico Lawsons

  3. #3
    AllIn is offline Newbie Net Builder
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by Aquarezz View Post
    If the problem happens again, there is a link at the bottom saying 'contact us'. It leads to this page: Contact Us - Net Builders

    From there you can contact the admin -- or of course send him a tweet via Twitter: https://twitter.com/willspencer
    Thanks! That's what I was looking for... but in the meantime, I've been able to log on twice since then, so hopeful the issue is gone.

  4. #4
    AllIn is offline Newbie Net Builder
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    FYI - I used the wrong password by mistake this morning, and got the error message... but it said I had used 4 of 5 attempts (I only tried once). Anyway, I paid attention and did it right, and log in successfully. Don't know if it means anything...

  5. #5
    TopDogger's Avatar
    TopDogger is offline Über Hund
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Hellfire, AZ
    Posts
    3,102
    Thanks
    349
    Thanked 918 Times in 702 Posts
    That could also be an indication that someone is trying to hack into your account. Make sure that you use a secure password.
    "Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote." -- Benjamin Franklin


  6. Thanked by:

    bogart (13 January, 2012)

  7. #6
    AllIn is offline Newbie Net Builder
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Actually, I just noticed that I got an email on Tuesday that said so-and-so ip address failed to logon to my account and it was now blocked. And the ip address is not mine (it started with 172.)! So I guess someone did try to log on. hmmmm but I doubt they'll ever figure out my password.
    Anyway, unrelated, but if I can ask... I can add text to my signature, but I can't add a link? It says that I don't have enough posts (I have over a dozen posts I think)? But I see other recent people with links in they're signatures with only a few posts (like 2 or 5). Am I "special", or do I do something wrong? Any suggestions?

  8. #7
    TopDogger's Avatar
    TopDogger is offline Über Hund
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Hellfire, AZ
    Posts
    3,102
    Thanks
    349
    Thanked 918 Times in 702 Posts
    Are you using BB code? You cannot use a standard hyperlink.

    There have been so many spammers lately that there may be a new minimum post count before you can add a signature.
    "Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote." -- Benjamin Franklin


  9. #8
    AllIn is offline Newbie Net Builder
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by TopDogger View Post
    Are you using BB code? You cannot use a standard hyperlink.

    There have been so many spammers lately that there may be a new minimum post count before you can add a signature.
    i think I'm using bb code. I'm using the hyperlink tool in the signature box, and it works when I preview it, but then when I try to save it, I get the message...
    "Due to you do not have required post count to edit signatures, you are not able to use links in your signature. Please turn back to the forums and start posting around."
    The info below says NO on html but link bb is ALLOWED.
    I understand if there is a minimum post count, but I see other people that seem to have signed up very recently that have less than five posts, but have a signature with links. I hope I don't sound like too much of a whiner, but I just want to see if something is "broken" on my account? hmmm....

  10. #9
    garfish's Avatar
    garfish is offline I'm Not Sure.
    Join Date
    May 2009
    Posts
    848
    Blog Entries
    12
    Thanks
    155
    Thanked 57 Times in 54 Posts
    This had once happen to me here. someone i think has been tried to hack every user here, NB has even sent me a message saying someone has attempted to loggin my account. but its now resolved.

  11. #10
    Andy101's Avatar
    Andy101 is online now Code Otaku
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Kanazawa
    Posts
    1,310
    Thanks
    177
    Thanked 309 Times in 236 Posts
    @AllIn

    I noticed that jyontyfond is posting BS and its signature is showing up fine with a link.

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •