Results 1 to 5 of 5

Thread: Just a problem

  1. #1
    Szise is offline Net Builder
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    426
    Thanks
    14
    Thanked 33 Times in 29 Posts

    Just a problem

    Why sometimes we are not able to submit new proxies ? :
    "- We were unable to connect back to your proxy to verify it."
    But the back link is there and the site online. For example today, some users can submit new proxies but i can't because a link back can't be found. I'm sure the link is placed correctly.

  2. #2
    Mr.Bill's Avatar
    Mr.Bill is offline One is glad to be of service
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Redmond, Oregon
    Posts
    828
    Blog Entries
    1
    Thanks
    72
    Thanked 350 Times in 182 Posts
    Is the template you are using by some chance using a framed footer on the main page? Is it using the newest glype I know it had issues with proxifying links on the main page. If in a frame then his checker may not see it not sure how his works but mine wont see it.

    Reverse IP Check ಠ_ಠ Proxy Sites
    <?php if ($youask == 'stupid question') { echo ('stupid answer'); } ?>

  3. #3
    Will.Spencer's Avatar
    Will.Spencer is offline Retired
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    5,033
    Blog Entries
    1
    Thanks
    1,010
    Thanked 2,329 Times in 1,259 Posts
    What's the URL of the proxy which is experiencing the issue?
    Submit Your Webmaster Related Sites to the NB Directory
    I swear, by my life and my love of it, that I will never live for the sake of another man, nor ask another man to live for mine.

  4. #4
    Szise is offline Net Builder
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    426
    Thanks
    14
    Thanked 33 Times in 29 Posts
    I think is working , i was able to submit 1

  5. #5
    Charles's Avatar
    Charles is offline Senior Net Builder
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    On the Bike
    Posts
    1,211
    Blog Entries
    5
    Thanks
    311
    Thanked 311 Times in 212 Posts
    Your NS probably had not fully updated.

Similar Threads

  1. Having problem with PSA.
    By Keldorn in forum AdSense
    Replies: 4
    Last Post: 8 October, 2009, 20:55 PM
  2. Is there any problem with imageshack?
    By hendricius in forum Building
    Replies: 4
    Last Post: 29 August, 2009, 11:29 AM
  3. jQuery Problem
    By Farrhad A in forum Programming
    Replies: 4
    Last Post: 23 June, 2009, 19:26 PM
  4. Same Old Problem with Yahoo
    By Mechanical in forum Promoting
    Replies: 0
    Last Post: 20 June, 2009, 10:59 AM
  5. Problem with my PC.
    By rome9t9 in forum Tech-Talk
    Replies: 5
    Last Post: 12 April, 2009, 18:32 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •