Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: We were unable to connect back to your proxy to verify it.

  1. #1
    tibbie is offline Unknown Net Builder
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    106
    Thanks
    6
    Thanked 6 Times in 5 Posts

    We were unable to connect back to your proxy to verify it.

    Hi, I get this on two sites: -
    http://www.justreal.info/
    http://www.justtake.info/

    Appears to b working ok, advise please, tks,

  2. #2
    tibbie is offline Unknown Net Builder
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    106
    Thanks
    6
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    I notice only 3 proxies have been added in the last 9 hours - unusual

  3. #3
    tibbie is offline Unknown Net Builder
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    106
    Thanks
    6
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    just tried again - got this error - Fatal Error:
    Access denied for user 'root'@'172.16.3.103' to database 'tech-faq-proxy-sites'

  4. #4
    Will.Spencer's Avatar
    Will.Spencer is offline Retired
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    5,033
    Blog Entries
    1
    Thanks
    1,010
    Thanked 2,327 Times in 1,258 Posts
    Quote Originally Posted by tibbie View Post
    There is a DNS issue with those domains:
    Code:
    # nslookup justreal.info          
    ;; Got SERVFAIL reply from 172.16.3.85, trying next server
    ;; Got SERVFAIL reply from 127.0.0.1, trying next server
    Server:        172.16.3.85
    Address:    172.16.3.85#53
    
    ** server can't find justreal.info: NXDOMAIN
    
    [root@jupiter /var/db/mysql]# nslookup justtake.info
    ;; Got SERVFAIL reply from 172.16.3.85, trying next server
    ;; Got SERVFAIL reply from 127.0.0.1, trying next server
    Server:        172.16.3.85
    Address:    172.16.3.85#53
    
    ** server can't find justtake.info: NXDOMAIN
    Quote Originally Posted by tibbie View Post
    I notice only 3 proxies have been added in the last 9 hours - unusual
    Hmm... I see 31 proxies added today, and it's only 2:41am.

    Quote Originally Posted by tibbie View Post
    just tried again - got this error - Fatal Error:
    Access denied for user 'root'@'172.16.3.103' to database 'tech-faq-proxy-sites'
    I am not seeing that error on either of the servers.

    Does it disappear when you hit <REFRESH>?
    Submit Your Webmaster Related Sites to the NB Directory
    I swear, by my life and my love of it, that I will never live for the sake of another man, nor ask another man to live for mine.

  5. #5
    tibbie is offline Unknown Net Builder
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    106
    Thanks
    6
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    thanks for that - I have sent those details through to my server admin.
    When I said only 3 sites in last nine hours - I posted a site nine hours ago and there have been 3 sites posted since then. Thanks again.

  6. #6
    Will.Spencer's Avatar
    Will.Spencer is offline Retired
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    5,033
    Blog Entries
    1
    Thanks
    1,010
    Thanked 2,327 Times in 1,258 Posts
    Quote Originally Posted by tibbie View Post
    When I said only 3 sites in last nine hours - I posted a site nine hours ago and there have been 3 sites posted since then.
    Can I talk you into posting a screenshot?

    I'm the worrying type.
    Submit Your Webmaster Related Sites to the NB Directory
    I swear, by my life and my love of it, that I will never live for the sake of another man, nor ask another man to live for mine.

  7. #7
    tibbie is offline Unknown Net Builder
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    106
    Thanks
    6
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    go to Proxy Sites and the last one I posted was http://www.usesmart.info/

  8. #8
    Will.Spencer's Avatar
    Will.Spencer is offline Retired
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    5,033
    Blog Entries
    1
    Thanks
    1,010
    Thanked 2,327 Times in 1,258 Posts
    Quote Originally Posted by tibbie View Post
    just tried again - got this error - Fatal Error:
    Access denied for user 'root'@'172.16.3.103' database 'tech-faq-proxy-sites'
    I just saw that error, once. As soon as I looked at it, it disappeared.

    I submitted two test proxies and they are both showing up.

    The grants in MySQL look good to my visual inspection. I made some pretty heavy changes to them yesterday. Maybe I just needed to execute a FLUSH PRIVILEGES statement?

    Thanks very much for your error report!
    Submit Your Webmaster Related Sites to the NB Directory
    I swear, by my life and my love of it, that I will never live for the sake of another man, nor ask another man to live for mine.

  9. #9
    tibbie is offline Unknown Net Builder
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    106
    Thanks
    6
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    A pleasure, will check back in an hour or so..

  10. #10
    tibbie is offline Unknown Net Builder
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    106
    Thanks
    6
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    I now get this error-
    Submit Proxy

    Fatal Error:
    Can't connect to MySQL server on 'mercury' (1)

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. New Proxy List- NO BACK LINK REQUIRED EVER
    By qwertyuiop in forum Proxy List Announcements
    Replies: 6
    Last Post: 27 August, 2010, 15:50 PM
  2. Unable to submit to proxy list sites. Urgent help need.
    By jakki in forum Proxy List Support Forum
    Replies: 5
    Last Post: 11 March, 2010, 12:30 PM
  3. We were unable to connect back to your proxy to verify it
    By Mr.Bill in forum Proxy List Support Forum
    Replies: 3
    Last Post: 16 June, 2009, 01:09 AM
  4. unable to connect back error
    By Mr.Bill in forum Proxy List Support Forum
    Replies: 4
    Last Post: 8 April, 2009, 07:20 AM
  5. Replies: 16
    Last Post: 25 March, 2009, 21:30 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •