Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 34

Thread: Do you have Google as your homepage?

  1. #21
    Join Date
    May 2009
    Last time I have google homepage, but now I changed to a custom HTML file on my computer.

  2. #22
    Join Date
    Jul 2009
    Dubuque, Iowa, USA
    I have a custom built Homepage similar to Opera's Speed Dial feature, utilizing my own local server database, PHP, and jQuery for Ajax stuff.

  3. #23
    Yes, I have made it my browser homepage.

  4. #24
    Yes, it's the best homepage there is IMO
    |Nico Lawsons

  5. #25
    Nope. I have about:blank as my homepage

  6. #26
    Nope neither do I. Have my site as my homepage. Like to see it every time i open up my browser.

  7. #27
    Google is my homepage, but since FF saves my previous state it automatically opens about 30-40 tabs with a multitude of pages, so i rarely see my homepage lol

  8. #28
    I always set my homepage to Google

  9. #29
    I use as my homepage..

  10. #30
    Join Date
    Sep 2009
    Knoxville, TN
    Personally, I do not have Google as my homepage. I have a google toolbar that would be much easier to access, while my homepage is the MyBBoard website.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. [Sell]Homepage
    By micro1000 in forum Marketplace
    Replies: 5
    Last Post: 1 July, 2010, 14:59 PM
    By Joel in forum Community Building
    Replies: 1
    Last Post: 2 June, 2010, 09:35 AM
  3. How to fix my homepage?
    By Aquarezz in forum Wordpress
    Replies: 3
    Last Post: 7 November, 2009, 12:14 PM
  4. Homepage Deindexed?! WHY?!
    By Kovich in forum On-Site SEO
    Replies: 6
    Last Post: 11 October, 2009, 18:04 PM
  5. New Homepage for Twitter
    By Forsaken in forum Social Networks
    Replies: 4
    Last Post: 29 July, 2009, 09:04 AM

Tags for this Thread


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts